کدام سرور های خارجی  بهتر است؟

در تعریفی برای سرورهای مجازی می توان گفت که این سرورها یک بخش از سرورهای قدرتمند هستند که به صورت ویژه برای هر کاربر به کار گرفته می شود تا در نهایت از سرعت و قدرت آن استفاده گردد. گاهی استفاده از هاست اشتراکی پاسخ گوی برخی از اقداماتی که قرار است که در سیستم انجام گیرد، نمی باشد؛ به همین دلیل در این مواقع با خرید یک سرور مجازی می توان به نهایت سرعت و کارایی برای انجام برخی از فعالیت های ویژه در شبکه دست پیدا کرد.

ُرور مجازی آلمان

سرورهای مجازی بر حسب موقعیت مکانی که داده های آن قرار گرفته اند، به دو نوع سرور ایرانی و خارجی تقسیم بندی می شوند. منظور از سرورهای ایرانی سرورهایی است که دیتا سنتر آن ها در داخل کشور قرار گرفته و به همین ترتیب دیتا سنتر سرورهای خارجی در مراکزی خارج از ایران قرار گرفته اند که دلیل نامگذاری هر کدام از آن ها نیز همین موضوع موقعیت مکانی است. در ادامه با ما همراه باشید تا به سوال «کدام سرور مجازی خارجی برای شما مناسب است؟» پاسخ دهیم.

سرور مجازی خارجی و هر آن چه که باید در خصوص آن بدانید.

برخی از کاربران ایرانی که در سایت های اینترنتی با موضوع ارز، بازار های مالی، تبادلات ارزی و … در حال فعالیت هستند، قطعا برای پیشبرد کارهای خود به یک آی پی های خارجی نیاز دارند چرا که به دلیل وجود یک سری از تحریم های سیاسی علیه ایران، امکان فعالیت در این سایت ها برای کاربران ایرانی وجود ندارد به همین دلیل بهترین کار، دسترسی به سرور خارجی مناسب است. مدیران سایت هایی که در خارج از ایران نیز در حال فعالیت هستند به منظور دسترسی به منابع خارجی و استفاده از این داده ها به سرور های خارجی دسترسی پیدا می کنند.

کدام سرور های خارجی  بهتر است؟

سرورهایی که دیتا سنتر آن ها در کشورهای اروپایی نگهداری می شود از پر کاربردترین سرورهای مجازی خارجی مورد استفاده برای کاربران ایرانی است. این سرورها با بهره گیری از زیر ساخت های قوی و همچنین داده های معتبر اقدام به سرویس دهی به کاربرانی از نقاط مختلف جهان می کنند. از جمله این سرورهای اروپایی می توان به سرورهای مجازی در موقعیت مکانی آلمان اشاره کرد؛ این سرور ها با سرعت و پهنای باند های متفاوت در دسترس هستند.

سرور مجازی آمریکا نیز از دیگر سرورهای پر استفاده است که در انواع سیستم های عامل در اختیار کاربران قرار می گیرد. سیستم عامل لینوکس و ویندوزی دو سیستم عاملی هستند که سرور های خارجی از آن ها پشتیبانی می کنند.

بهترین سرور مجازی

 سرور مجازی خارجی مناسب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

دسترسی ها

دیتا سنتر هایی که در کشور های خارجی مستقر هستند باید دارای میزان دسترسی بالایی باشند به طوریکه با نصب سیستم عامل های لینوکس یا ویندوز بتوان به انواع سایت های مختلف بدون هیچ مشکلی دسترسی پیدا کرد. با خرید سرور مجازی در واقع یک وی پی اس به طور اختصاصی به شما تعلق می گیرد تا بدون نیاز به صرف مدت زمان زیادی بتوانید به منابع مختلف دسترسی پیدا کنید.

گستردگی موارد کاربرد

سرور های مجازی مناسبی که مورد استفاده قرار می گیرند باید به انواع سخت افزار های قدرتمند دسترسی داشته باشند به طوریکه محدودیتی در روند انجام کار های شبکه ایجاد نشود. معمولا فروشگاه های اینترنتی که دارای تعداد بازدید کننده بالا هستند، نمی توانند تنها با هاست های اشتراکی به نیاز های کاربران پاسخ دهند؛ به همین منظور مدیران سایت های اینترنتی پر بازدید معمولا از سرور های مجازی با فضای ذخیره سازی بالا استفاده می کنند.

معمولا هاست اشتراکی در ارسال تعداد ایمیل های بالا محدودیت ایجاد می کنند اما این محدودیت به وسیله یک سرور خارجی مناسب کنار زده می شود. میزبانی از چندین وب سایت مختلف  و همچنین امکان نصب نرم افزار های مختلف هم از دیگر کاربرد های سرور مجازی مناسب است که باید به آن دسترسی داشته باشید. سرور مجازی خریداری شده که دیتا سنتر آن متعلق به یک کشور خارجی است، باید قابلیت انجام امورات بین المللی را داشته باشد؛ به این معنا که کاربرانی که نیاز به آی پی خارجی دارند به راحتی بتوانند از سرور خارجی استفاده کنند.

امنیت

سایت هایی که به صورت حرفه ای در حال فعالیت هستند معمولا تحت حمله برخی از هکر ها قرار می گیرند که در این صورت ضررهای زیادی متوجه صاحبان سایت خواهد شد؛ به همین دلیل حفظ امنیت سایت توسط سرور های ارائه دهنده خدمات بسیار مهم و اساسی است. مراکز دیتا که از اطلاعات مهم نگهداری می کنند باید دارای زیر ساخت های قدرتمند بوده و همچنین توانایی حفظ امنیت داده های کاربران را داشته باشد.

البته فراموش نکنید که تامین امنیت داده ها توسط سرور مجازی تنها یک طرف قضیه است ‌و اما قسمت دیگر ماجرا نیز به کاربر و هنر او در نگهداری از اطلاعات مهم برمیگردد. به این منظور کاربران باید یک سری اقدامات امنیتی را از جمله نصب نرم افزار های امنیتی، عدم استفاده از منابع ناشناس، استفاده از پسورد های مطمئن، عدم استفاده از یک پسورد مشترک برای چندین اکانت و … را به منظور حفظ اطلاعات شخصی خود انجام دهند.

کنترل پنل

سرور های مجازی خارجی به واسطه کنترل پنل هایی که دارند، مدیریت می شوند که این مراکز کنترل بر حسب نوع سیستم عامل اجرا شده در سرور مجازی، قابل استفاده هستند. هر کدام از سیستم عامل های لینوکس و ویندوزی بر حسب کارایی خود دارای کنترل پنل هستند. بر این اساس در سیستم عامل های لینوکسی معمولا از سی پنل و وب مین به عنوان کنترل پنل استفاده می شود. همچنین در سرور هایی که دارای سیستم عامل ویندوزی هستند از پلسک به عنوان کنترل پنل کمک گرفته می شود. به هر حال باید توجه داشته باشید که کنترل پنل متناسب با سیستم عامل استفاده شده در سرور را خریداری کرده باشید.

کلام پایانی

در این مقاله به توضیحاتی در رابطه با انواع سرور های خارجی و ویژگی هایی که دارند مطالبی را ارائه دادیم. بر اساس مطالب گفته شده، به منظور انتخاب مناسب ترین وی پی اس خارجی باید یک سری المان های مشخص را بررسی کرده و سپس بر اساس نتیجه گیری نهایی اقدام به خریداری سرور نمایید.

یک نمونه از سرور های مجازی خارجی، سرور مجازی آلمان است که برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید به صفحه “سرور مجازی آلمان” مراجعه کنید. لازم به ذکر است که بدانید سرور مجازی آلمان مناسب‌ترین انتخاب جهت استفاده از خدمات شرکت‌هایی است که کشور ایران در لیست تحریم آن‌ها می‌باشد.