نقشه مترو تهران

نقشه مترو تهران  بروزرسانی شده سال 1401 شامل شماره تمام خطوط مترو  ، نام ایستگاه‌ ها و راهنمای دستیابی به مقصد مورد کاربران در ذیل برای شما کاربران محترم موجود میباشد .

این روزها اکثر مردم گوشی هوشمند دارند و معمولا اینترنت روشن و فعال دارند و هر لحظه می‌توانند به نقشه متروی تهران دسترسی داشته باشند.

اما همراه داشتن  و ذخیره این تصویر که مربوطه به  نقشه مترو تهران میباشد  در مواقعی که به اینترنت دسترسی ندارید قطعا کمک حال شما خواهد  بود.

نقشه مترو تهران

سایت خدمات اینترنتی آی آر وب در خدمت کاربران گرانقدر ایرانی

«مگر در ایران اینترنت است؟»/ «گرانی اینترنت بهانه دولت برای جبران هزینه‌هایش بود»



به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صبح امروز نظرسنجی با عنوان «شما نظر بدهید/ از سرعت و کیفیت اینترنت در کشور راضی هستید؟» در سایت خبرگزاری خبرآنلاین منتشر شد؛ اکثر کاربران خبرآنلاین که در این نظرسنجی شرکت داشتند بر این باور بودند که پرسیدن این پرسش بی معنا است؛ چراکه وضعیت بد اینترنت برای همه روشن است!

یکی از کاربران در پاسخ به این پرسش نوشت:«خدمات دهی ضعیف، سرعت پایین نسبت به پولی که میدهیم و با این ۳۴درصدی که به تازگی گران شده است، کیفت و بهره‌وری لازم را ندارد. من سال‌ها است از مخابرات منطقه اشتراک دارم ولی باز هم مشکلات زیادی دارم الان هم که دنبال فیبر نوری هستم می‌گویند امکانات نداریم.»

کاربری به نام محمود در رابطه با همین موضوع نوشت:«سرعتش خوب است، فیلترینگش بد است» و کاربر دیگری به نام حسنعلی گفت:«ما بهترین وضعیت اینترنت در دنیا را داریم چون نه چیزی باز می‌شود و نه ما می‌توانیم با بقیه دنیا در ارتباط باشیم همین و بس.»

یکی از کاربران به نام رضا نوشت:«دستتان درد نکند عالی. خدا این همه محبت و برکت را از ما نگیرد تا خوشی زیر دل ما نزند؛ با این سرعت یک روزه به فضا می‌رویم. مسئولین تبریک. انشالله همان گوشی و همان اینترنت بدون فیلترشکن که دست شما است به ما هم برسد. دعا گویتان هستیم.»

کاربر دیگری نوشت:«نه از نظر کیفیت و سرعت، نه از نظر منطقه تحت پوشش، نه از نظر قیمت و اقتصادی بودن، نه از نظر دسترسی به اینترنت جهانی، مردم باید خود به درک صحیح استفاده از اینترنت برسند.»

یکی دیگر از کاربران نظر خود را در رابطه با اینترنت اینگونه بیان کرد:«همزمان با گرانی نه تنها در ارتباطات اینترنتی بلکه در مکالمات هم دچار اختلال شدیم. به بهانه جبران هزینه‌ها و حفظ کیفیت شبکه اینترنت را گران کردند و الان من مشکل در سرعت و باز کردن سایت‌های داخلی را همزمان تجربه می‌کنم. در این مملکت هیچ وقت گرانی به افزایش کیفیت منجر نشد و فقط بهانه‌ای بود برای جبران سربار هزینه‌های دولت.»

در این بین یکی از کاربران سوال خود را نیز مطرح کرد و گفت:«اگر فیلترینگ خوب است پس چرا برخی از مسئولان از توییتر، اینستاگرام، یوتیوب، فیسبوک، تلگرام و غیره استفاده می‌کنند؟» و کاربر دیگری نوشت:«خیر راضی نیستم. بسیار کند و گران و پر از اختلال. البته نظر ما مردم هیچ تاثیری ندارد.»

همچنین کاربر دیگری نوشت:«بنده اینترنت خانگی از مخابرات گرفته‌ام سرعت ۴مگ که به سختی به ۲مگ می‌رسد و اصلا از آن راضی نیستم.»

یکی از کاربران نظر خود را اینطور بیان کرد:«من کار و زندگیم وابسته به اینترنت است. وضع اینترنت خیلی عالی است؛ امیدوارم خداوند تعالی وضعیت زندگی مسئولان کشور را هم به همین اندازه عالی بسازد» و کاربری به نام هادی حسینی نوشت:«اسم اینترنت ۴g است ولی اندازه ۳g هم نیست واقعا جای تأسف دارد که کشور به این قدرت و توانایی مردم از اینترنتش رنج می‌برند.»

در نهایت کاربری به نام علی نوشت:«واقعا فکر می‌کنید نظر ما تاثیری در بهبود کیفیت اینترنت دارد؟»

۲۲۷۳۲۳



لینک منبع

صحبت‌های وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر گوگل پلی و حذف بسته‌های بلند مدت اینترنت



عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه هیئت دولت عنوان کرد: «تأکید می‌کنم هیچ بسته‌ای که تا روز پنجم دی‌ماه (روز افزایش تعرفه) در دست شما بوده، حذف نشده است. با افزایش ۳۴ درصد تعرفه بسته‌های ترافیک بین‌الملل، بسته‌هایی معرفی کردند اما شما در مطبوعات گفتید که در مقایسه با ۵ سال پیش قیمتش بیشتر از ۳۴ درصد افزایش یافته است. گفتیم فعلاً بسته‌های جدیدی که سر قیمتش مسئله بود و به تأیید سازمان تنظیم مقررات هم نرسیده بود، حذف کنیم تا این فضا آرام شود.»

بیشتر بخوانید:

او حذف بسته‌های اینترنت را خبر کذبی خواند که برخی رسانه‌ها به آن اصرار دارند و وقتی در جمع خبرنگاران با سؤالاتی درباره حذف بسته‌های بلندمدت اینترنت ایرانسل روبه‌رو شد، به ناچار تلفن همراهش را نشان داد و گفت: مگر می‌شود؟‌ بسته ۱۲۰ روزه ۱۵ گیگ ایرانسل ۸۳٬۵۰۰ است. قبلاً خودم مصرف‌کننده آن بودم و ۶۲ هزار تومان بود و با مالیات بر ارزش افزوده قیمتش به ۶۵٬۷۰۰ تومان می‌رسید. قیمت فعلی هم نشان می‌دهد که ۳۴ درصد افزایش داشته است. مگر می‌شود بسته‌ای باشد که من دسترسی داشته باشم و دیگران نداشته باشند. چرا خبر کذب درست می‌کنید و فضا را ملتهب می‌کنید؟

وزیر ارتباطات همچنین بار دیگر وعده پیگیری رفع فیلترینگ گوگل‌پلی را مطرح کرد. البته به گفته او پیگیری موضوع مسدودسازی از سوی رئیسی به شورای عالی فضای مجازی سپرده شده است: رئیس جمهور مأموریت بازنگری در سیاست‌های مسدودسازی را به دبیر شورای عالی فضای مجازی سپرده است. ما پیگیر موضوع بازنگری در سیاست‌های مسدودسازی هستیم. رفع فیلتر در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه همراهی سایر دستگاه‌ها مانند مجلس، سازمان صداوسیما و… را نیاز دارد.

او در ادامه توضیح داد که برخلاف پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی بعضی پلتفرم‌ها مانند گوگل‌پلی هستند که باید درباره مسدودیت‌شان تجدید نظر شود: «شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها تا زمانی که پاسخگو نباشند بازگشایی نمی‌شوند اما در مورد دیگر پلتفرم‌ها مثل گوگل‌پلی باید تجدید نظر شود. ما در این مورد دو مرتبه اقدام کردیم و این موضوع را به کارگروه تعیین مصادیق برده‌ایم اما متاسفانه مخالفت شده است.»

ایرانیان چقدر اینترنت مصرف می‌کنند؟

وزیر ارتباطات همچنین درباره اینترنت رایگان گفت: «تا روز سه‌شنبه ۳.۵ میلیون نفر برای دریافت بسته اینترنت رایگان ثبت‌نام کرده‌اند. همچنان فضا را باز گذاشته‌ایم و امکان ثبت‌نام بسته رایگان تا آخر دی‌ماه وجود دارد.»

او با توضیح روش دریافت اینترنت رایگان، درباره وعده رئیس جمهور برای دسترسی دهک‌های پایین به اینترنت گفت: «بسته فعلی برای همه مردم فعال شده است اما امیدواریم که تا ابتدای سال آینده با تمام شدن این بسته، برای آن‌ها هم بسته‌ای تهیه کنیم.»

بیشتر بخوانید:

۵۸۵۸



لینک منبع

افزایش تعداد دامنه‌های فارسی اینترنت



دامنه یا دامین همان آدرس اینترنتی است که شما با آن شناخته می‌شوید. این آدرس هرچقدر ساده‌تر و سرراست‌تر باشد بهتر است و کاربران بیشتری شمارا خواهند یافت. دامنه از دو بخش اصلی تشکیل‌شده است؛ نام دامنه و پسوند دامنه، نام دامنه را شما تعیین می‌کنید و درصورتی‌ که این نام آزاد باشد می‌توانید آن را در اختیار بگیرید. پسوند دامنه هم‌بستگی به نوع کار شما و گاهی به کشوری که در آن هستید، بستگی دارد.

بیشتر بخوانید:

در واقع نام دامنه بخشی است که گویای نام برند یا فعالیت شما بوده و آن را به دلخواه خود انتخاب می‌کنید. پسوندهای مجاز و معتبر درواقع پسوندهایی هستند که توسط کمیته مخصوص تأیید و تصویب پسوندها یعنی آیکن (ICANN) تأیید شده باشند. نمونه‌های پسوندهای متداول com ،org و ir هستند و انتخاب نام دامنه مناسب و ساده بسیار مهم بوده و همچنین در رتبه‌بندی (Ranking) نتایج جست‌وجوی گوگل نیز تأثیرگذار است.

در ایران، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی از جمله مراکز اصلی برای ثبت دامنه‌های اینترنتی به شمار می‌رود و هر کاربری که تمایل به ثبت دامنه‌ای برای بازگشایی سایت خود داشته باشد، باید به سایت این مرکز یا یکی از نمایندگان فعال آن در سطح کشور مراجعه کند.

این پژوهشگاه همچنین آماری دقیق از دامنه‌های ایرانی را به دست می‌دهد. مرکز ثبت دامنه کشوری ایران زیرمجموعه پژوهشگاه دانش‌های بنیادی است و وظیفه ثبت دامنه‌ها در ایران را برعهده دارد. شاید گستره‌ی دامنه‌های سطح بالایی مانند Com، Net، Org و Info که در سراسر وب وجود دارند و زمینه درخواست برای این دامنه‌ها در تمامی کشورها باز است، بسیار گسترده باشد که برآورد آماری دقیق از آن‌ها کمی مشکل شود، اما مرکز ثبت دامنه آمار آخرین دامنه‌های ثبت‌شده را به دست می‌دهد.

اما طبق آخرین آمار موجود در مرکز ثبت دامنه کشوری ایران، از ابتدای ثبت دامنه‌های فارسی در کشور تاکنون یک میلیون ۶۱۸ هزار و ۴۰۷دامنه ثبت شده است و از بین پسوندهای ثبت‌شده‌ی فارسی، پسوند ir با یک میلیون و ۶۱۰ هزار و ۰۸۵ دامنه‌ی فعال در صدر قرار دارد. درواقع بیش‌ترین سهم متعلق به همین پسوند است؛ به‌طوری که از میان دیگر پسوندهای فارسی، هر کدام کمتر از ۵۰۰۰ دامنه را ثبت کرده‌اند.

دامنه‌هایی که بیشتر از ۱۰۰۰ مورد ثبت‌شده دارند، co.ir با ۴۳۳۱ مورد، دامنه ایران با ۱۵۰۱ مورد و دامنه ac.ir با ۱۱۲۸ دامنه فعال هستند. هم‌چنین دامنه‌های دیگری وجود دارند که کمتر از ۱۰۰۰ مورد به نام آن‌ها ثبت شده است.

دامنه id.ir با ۷۱۰مورد، دامنه org.ir با ۲۳۱ مورد، دامنه sch.ir با ۲۱۶ مورد و دامنه gov.ir با ۱۸۰ مورد نیز در رتبه‌های بعدی لیست قرار دارند. کمترین دامنه ثبت‌شده نیز متعلق به دامنه net.ir با ۲۵ دامنه فعال است.

بیشتر بخوانید:

۵۸۵۸



لینک منبع