سایت های فروشگاهی جزء سایت های پرطرفدار و محبوب دنیا هستند. با پیشرفت فناوری استفاده از رایانه و موبایل برای خرید نیز بیشتر شده است. دیگر مثل گذشته مجبور نیستید برای تامین مایحتاج خانه تان لباس بپوشید و به سراغ فروشگاه های فیزیکی بروید. در حال حاضر با رشد اینترنت و افزایش محبوبیت آن، استفاده از فروشگاه های اینترنتی نیز بیشتر شده است. تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که اگر یک فروشگاه اینترنتی داشتید و محصولات تان را به کمک آن می فروختید چه می شد؟ در این شرایط دیگر محدودیتی در دسترسی به مشتریان نداشتید. اگر دوست دارید یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید و درآمدتان را چندین برابر کنید در این مقاله همراه ما باشید.

چگونگی ایجاد سایت فروشگاهی

چگونه فروشگاه اینترنتی بسازیم؟

 اولین و مهم ترین سوالی که به هنگام ساخت فروشگاه اینترنتی به ذهن خطور می کند این است: چگونه یک فروشگاه اینترنتی برای خودمان بسازیم؟

زمانی که می خواهید به این سوال پاسخ بدهید باید فاکتورهای مختلفی را مدنظر داشته باشید. قبل از هر چیز باید یک دامنه زیبا و کاربردی برای خودتان تهیه کنید. دامنه همان آدرسی است که در نوار مرورگرتان می نویسید. در واقع به کمک دامنه می توانید خودتان را به مخاطب معرفی کنید و آدرس تان را در اختیارش بگذارید. بعد از اینکه دامنه مدنظرتان را خریداری کردید باید به سراغ خرید هاست بروید.

حتما از خودتان می پرسید هاست چیست. هاست فضایی از سرور است که در اختیار شما قرار می گیرد، اطلاعات تان را در خود ذخیره می کند و به دست مشتری می رساند. خرید هاست مناسب یکی از نکات مهمی است که به هنگام راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی باید در نظر داشته باشید. حالا که ابزار اولیه را در دست دارید می توانید به کمک طراح سایت، فروشگاه اینترنتی تان را راه اندازی کنید.

بهترین راه ساخت فروشگاه اینترنتی

 در بخش قبلی مقاله سعی کردیم به اختصار روند طراحی فروشگاه اینترنتی را با هم مرور کنیم. اگرچه شرکت های زیادی در این حوزه فعال هستند و به شما کمک می کنند یک فروشگاه بی عیب و نقص داشته باشید اما استفاده از سایت های آماده نیز خالی از لطف نخواهد بود. اگر دوست ندارید زیاد هزینه کنید یا به دنبال یک روش اسان و بی دردسر برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی تان هستید، می توانید از سایت سازهای فروشگاهی هم استفاده کنید.

 این سایت سازها قابلیت های متعددی در اختیارتان قرار می دهند و روند طراحی را برایتان ساده تر می سازند. فقط به خاطر داشته باشید که استفاده از این پلتفرم ها نیز معایب و مزایای خاص خود را دارد. اگر بودجه کافی در اختیار دارید بهترین کار این است که یک فروشگاه اختصاصی برای فروش محصولات و خدمات تان راه اندازی کنید.

ساخت فروشگاه اینترنتی

حرف آخر

این روزها داشتن فروشگاه اینترنتی یکی از مهم ترین مواردی است که باید در نظر داشت. فرض کنید به دنبال خرید تور ارزان استانبول هستید. در این شرایط دست به دامن اینترنت می شوید و سایت های مختلفی را زیر و رو می کنید.

 بعد از چند ساعت گشت و گذار به سایتی می رسید که امکان رزرو بلیط را برایتان فراهم می کند. این همان قدرتی است که دنیای اینترنت در اختیارتان می گذارد و خرید را برایتان لذت بخش تر می کند، پس اگر کسب و کاری دارید و به دنبال آنلاین کردن آن بر روی بستر اینترنت هستید همین حالا نسبت به طراحی فروشگاه اینترنتی خود اقدام کنید و از مزایای بیشمار داشتن یک فروشگاه اینترنتی آنلاین بهره مند شوید.